MENYINTAIMU

roses and butterfly photo: Butterfly Roses ButterflyRoses.gif

Tuesday, 6 January 2009

Tagged By: Ashikin Abdullah & Mr.Z


Huk ala...kena tag awai2 tahun nie...mana nk kena roadtax,incometax dan trek tex tex...adess

tapi dah dpt tag nie maknanya ada gak org yang mengingati kita kan...so nak xnak jawab je la... ngeh..ngeh..inilah tagnya:


Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda???
Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awalJawapan akak....iskh..iskh..dgn jujurnya...Fakta : Aku dah kawen masa umo 22thun, anak dah 2org..sulung drjah 5 dan ke-2 darjah 3 tahun nie.
Alhamdulillah dapat suami yang penyayang-moga2 aku dihatinya hingga ke ujung nyawanya...amin.


Auta : memang minat cari teman dlm tenet2..tang auta tu...selagi depa tak tanya kawen ke x..selagi itu akak x habaq..(bukan salahku)..sapa soh xtanya kan..kan..kan..

Pe'ei (prangai): erm...tataw nak habaq lagumana...sat nk survey tnya membe2 dulu...
tapi yang akak tahu...akak akan terima teguran orang lain dengan fikiran positif...nilai betui ka x..pastuh tindakan mesti kena pk baik buruknya .Akak ni kengkawan kata loqlaq skit..bukan apa suka senyum...salahka..hat tu saja yang adapun nak sedekah...ngeh..ngeh..ngeh..lagi satu..bila ada crita dan luahan hati dari kengkawan akak...suka wat lawak..erm..bukan apa org tgh marah xkan nk reyau xmau mau kot..kena gak pakai psikologi...erm...bg dia kuldown dulu...(cam doktor jiwa lak)...
kita manusia xleh la nilaikan seniri coz..manada manusia yg sempurna...so..akhir kata..."meh kawan ngan akak baru tau cemana pe'eiku,,.,,
Orang yang nak dihasut :
geng lampu (philips)